Sätt er site på Internetkartan!


 

Utan marknadsföring av er site är den helt anonym bland miljoner andra!

IMC Web Services erbjuder er ett ekonomiskt men kraftfullt sätt att promota er site på mer än 250 av Internets ledande söktjänster, kataloger osv. Detta är det första steget i er marknadsföringsplan på Internet.

Det bästa sättet att få besökare till er website är att få länkar till den utplacerade på så många viktiga sökmotorer som möjligt. Genom att skapa länkar som ökar antalet besökare till er site, exponeras ert företag bättre, föräljningen av era produkter kan ta fart och omsättningen öka.

IMC-ab.com Web Services skapar över 250 viktiga länkar för promotion av er site och ni etablerar omgående er närvaro på Internet. Allt för endast 12.000:-.

Är ni trötta på dåliga resultat från andra promotiontjänster som enbart med hjälp av automatik säger sig kunna uppnå samma resultat? Har ni undrat över hur de kan göra det för 400:-? Anledningen är att de ofta skickar ett enkelt, standardiserat e-mail till er med instruktioner av skiftande kvalitet.

IMCs system för Web Promomtion använder sig av flera metoder för att säkerställa att er site listas på ett optimalt sätt. Vi anmäler er site på olika sätt beroende på vilken sökmotor anmälan skickas till. Registreringarna är skräddarsydda för att möta de bästa sökmotorernas skiftande krav för att uppnå en så bra placering som möjligt för er site. Baserat på innehållet i er site väljs de lämpligaste sökmotorerna och katalogerna - just för er verksamhet - ut av oss.

Kontakta oss INNAN ni anmäler er site för registrering/omregistrering på en sökmotor.

OBS! Vi kan, lika lite som våra konkurrenter, garantera att er site tas upp i en sökmotor eller katalog eftersom dessa kontrolleras av ägarna till dessa tjänster. Men vi garanterar att vi kommer att kontakta över 250 viktiga sökmotorer/kataloger med erforderlig information rörande er site, anmäld på ett korrekt sätt för deras godkännande och registrering.

Ni erhåller, efter att vårt uppdrag slutförts, en lista över vilka söktjänster/kataloger som er site anmälts till.

Genom att beställa vår promotiontjänst redan i dag kan ni omedelbart öka antalet besökare. Allt ni behöver göra är att fylla i ett enkelt formulär. När vi erhållit formuläret och er betalning kommer vi att besöka er site för att avgöra den bästa kategoriseringen och därefter anmäla er site enskilt hos var och en av de över 250 söktjänsterna/katalogerna.

Klicka här för att för att fylla i formuläret.

Allt ni behöver för en professionell site: elektronisk handel; e-commerce, web shop system, projekt, design, banners, webshop,domännamnsregistrering, web hotell, hosting, promotion, web publishing, statistik, programvara, litteratur, utbildning...© IMC International Market Communicators AB, 1995-2002. All rights reserved including graphics.
Denna site ses med fördel med Netscape Communicator. Get a life - get
Netscape! Now!
Problem med någon sida i din browser?
webmaster2@imc-ab.com.