Domännamnsregistrering


 

Registrera domännamn online utan krångel

Att direkt kunna registrera ett domännamn online har länge varit en dröm för svenska företag och privatpersoner. Tänk dig att omgående kunna registrera ett domännamn via Internet, och inte bara ansöka om att registrera namnet - det är en väldig skillnad i både tid och arbete. Nu är det möjligt!

Enligt vår uppfattning skall en domännamnsregistrering kunna ske snabbt och enkelt, utan handläggningstid och utan godtycke vid bedömningen av namnet. Därför tillhandahåller vi denna tjänst för direkt domännamnsregistrering online av domännamn under den nationella toppdomänen .to. Du väljer själv vilket domännamn du önskar. Du kan inregistrera fler än ett domännamn, domännamnet kan vara ett varumärke, vara, tjänst, kampanj osv. Det är du och ingen annan som bestämmer domännamnet. Ett .to-domännamn fungerar på exakt samma sätt som t.ex. ett .se domännamn eller ett .com domännamn. Det är bara ändelsen som skiljer.

Enklare än så här kan det inte bli att registrera ett domännamn.

Allt ni behöver för en professionell site: elektronisk handel; e-commerce, web shop system, projekt, design, banners, webshop,domännamnsregistrering, web hotell, hosting, promotion, web publishing, statistik, programvara, litteratur, utbildning...© IMC International Market Communicators AB, 1995-2002. All rights reserved including graphics.
Denna site ses med fördel med Netscape Communicator. Get a life - get
Netscape! Now!
Problem med någon sida i din browser?
webmaster@imc-ab.com.